WANT TO DROP BY AND SEE US WORK WORK WORK?

Palatul Universul, str. Ion Brezoianu nr. 23-25, corp B, et. 5, sector 1, Bucuresti

WANT TO WORK WORK WORK FOR US?

send an email to loredana.dicu@bbdo.ro (HR Consultant)

WANT US TO WORK WORK WORK FOR YOU?

send an email to andreea.sandu@graffiti.bbdo.ro New Business Director

WANT US TO STOP THE WORK THE WORK THE WORK AND HAVE A PHONE OR AN EMAIL CHAT?

00 4021 316 02 00

WANT US TO STOP THE WORK THE WORK THE WORK AND READ YOUR FAX?

00 4021 316 02 07

Targul de joburi „Zilele Carierei” isi deschide portile

Bucuresti, 22 aprilie 2015 – Ministerul Tineretului si Sportului, in parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu si Uniunea Studentilor din Romania organizeaza în perioada aprilie-mai 2015 targul de joburi „Zilele Carierei”.

 

Poster_MTS_Zilele_Carierei A3_2                           Poster_MTS_Zilele_Carierei A3_1                           Poster_MTS_Zilele_Carierei A3_3

 

Parte a proiectului <Start in cariera – Bune practici europene an consilierea profesionala a studentilor romani> – POSDRU 137360, targul de joburi destinat studentilor si masteranzilor isi propune sa le prezinte acestora oportunitatile existente pe piata muncii si sa le faciliteze accesul in companii multinationale si locale de top.

Targul de joburi vizeaza principalele orase ale tarii, startul fiind dat la Bucuresti, pe data de 24 aprilie 2015, in cadrul Universitatii Titu Maiorescu. Urmatoarele evenimente vor avea loc la:

– Timisoara: 29.04.2015, Casa de cultura a studentilor

– Iasi: 06.05. 2015, Casa de cultura a studentilor

– Craiova: 15.05.2015, Casa de cultura a studentilor

– Cluj: 22.05.2015, Casa de cultura a studentilor

 Companiile care s-au alaturat proiectului si care vor fi prezente la targul de joburi din Bucuresti sunt: Adecco, Tiriac Auto, Bitdefender, Cora Romania, Walter Services,  Genpact ,  HRSolutions,  Telekom, UPC Romania, NOD.

Lansat in luna aprilie 2014 pentru o perioada de 20 de luni, proiectul <Start in cariera> are ca obiectiv general corelarea educatiei si invatarii cu cerintele companiilor angajatoare. Un prim pas a fost reprezentat de demararea in luna februarie 2015 a sesiunilor gratuite de consiliere si orientare profesionala, oferite unui numar de 5000 de studenti la nivel national.

In cadrul celor 13 centre de consiliere infiintate in principalele universitati din tara, studentii beneficiaza de sprijin din partea consultantilor in cariera si a expertilor in recrutare si selectie de personal in ceea ce priveste: descoperirea propriilor abilitati si competente, luarea deciziilor referitoare la traseul profesional, stabilirea unor obiective profesionale clare si relevante.

Targul de joburi desfasurat in aceasta primavara in cele 5 orase ale tarii le ofera tinerilor sansa de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul sedintelor de consiliere in cariera. Vor fi astfel mai aproape de obtinerea joburilor mult visate, pe care companiile le pun la dispozitia lor cu ocazia seriei de evenimente.

In plus, platforma online din cadrul portalului proiectului www.startincariera.ro vine in sprijinul studentilor inscrisi in programul de consiliere cu o gama larga de resurse extrem de utile pentru dezvoltarea carierei lor – teste de autocunoastere, informatii referitoare la succesul in cariera, tendinte ale pietei muncii, marketing si branding personal etc.

Proiectul este cofinantat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 2: “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.1. “Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Ramaneti alaturi de noi pe https://www.facebook.com/start.cariera si pe portalul proiectului: www.startincariera.ro

 

 Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Graffiti BBDO:

Anca Frumusani-Coltuc, PR Consultant

anca.frumusani@graffiti.bbdo.ro, 0724 / 323.160