WANT TO DROP BY AND SEE US WORK WORK WORK?

Palatul Universul, str. Ion Brezoianu nr. 23-25, corp B, et. 5, sector 1, Bucuresti

WANT TO WORK WORK WORK FOR US?

send an email to loredana.dicu@bbdo.ro (HR Consultant)

WANT US TO WORK WORK WORK FOR YOU?

send an email to andreea.sandu@graffiti.bbdo.ro New Business Director

WANT US TO STOP THE WORK THE WORK THE WORK AND HAVE A PHONE OR AN EMAIL CHAT?

00 4021 316 02 00

WANT US TO STOP THE WORK THE WORK THE WORK AND READ YOUR FAX?

00 4021 316 02 07

Ministerul Tineretului si Sportului a dat startul taberelor studentesti de vara

In data de 13 iulie, Ministerul Tineretului si Sportului a redeschis inscrierile pentru seria de tabere tematice pentru studenti, desfasurate pe litoralul romanesc.

Taberele tematice desfasurate peste vara sunt parte a proiectului “Start in cariera – Bune practici europene in consilierea profesionala a studentilor romani” – POSDRU 137360 si vin in completarea programului gratuit de orientare profesionala, oferit unui numar de 5000 de studenti, la nivel national, in cadrul acestui proiect.

Desfasurate in perioada 13 iulie – 28 august 2015, in localitatile Vama Veche si Costinesti, taberele tematice se adreseaza studentilor care au finalizat programul de consiliere profesionala din cadrul programului Start in cariera, aceasta fiind conditia principala pentru inscriere si participare.

Pe baza aplicatiilor de inscriere, pe principiul „primul venit, primul servit” sunt selectati 540 de studenti, beneficiarii taberelor organizate in urmatoarele perioade:

  • 13 – 18 iulie, 18 – 23 iulie si 23 – 28 iulie, in  Vama Veche;
  • 28 iulie – 2 august, 2 – 7 august, 7 – 12 august si 12 -17 august, in Costinesti;
  • 17 – 22 august, 22 – 28 august, in Vama Veche.

Studentii participanti vor fi impartiti in 9 serii a cate 60 de studenti pentru fiecare tabara.

Inscrierea se poate face prin completarea formularului online pus la dispozitie pe site-ul proiectului www.startincariera.ro tuturor studentilor care au participat la programul de consiliere profesionala din cadrul programului Start in cariera.

Start in cariera este un proiect lansat in luna aprilie 2014, cu durata de 20 de luni, al carui obiectiv general constă în corelarea educatiei si invatarii cu cerintele companiilor angajatoare, prin sesiuni gratuite de consiliere profesionala. Programul de consiliere a demarat in februarie 2015, pentru un numar de 5000 de studenti la nivel national, in 13 centre de consiliere infiintate in cadrul reprezentantelor Ministerului Tineretului si Sportului in principalele orase universitare din tara.

Pe langa sprijinul acordat studentilor de catre consultanti in cariera prin sesiunile de consiliere, programul Start in cariera a inclus si organizarea targului de joburi Zilele Carierei, desfasurat in primavara 2015 in 5 orase ale tarii.

Acum, Start in cariera continua sa ii sustina pe studentii din toata tara, inscrisi la programul gratuit de consiliere, prin facilitarea accesului intr-una din taberele tematice desfasurate peste vara.

Proiectul este cofinantat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 2: “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.1. “Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Ramaneti alaturi de noi pe https://www.facebook.com/start.cariera si pe portalul proiectului,www.startincariera.ro. Inscrierile pentru taberele tematice de vara continua!

 

 Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Graffiti BBDO:

Anca Frumusani-Coltuc, PR Consultant

anca.frumusani@graffiti.bbdo.ro, 0724 / 323.160